Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα / ΔΕΘ 2020 12/9 Δυναμικό και μαζικό ΌΧΙ στη συντριβή της ... / Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι…

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα / ΔΕΘ 2020 12/9 Δυναμικό και μαζικό ΌΧΙ στη συντριβή της ... / Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι…. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές.

«αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… Οι γιατροί του δημήτρη κουφοντίνα καταγγέλλουν πως δεν τους παρέχεται σχετική άδεια να τον δουν και κάνουν λόγο για «κίνδυνο να.

40Η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ Νέες συγκεντρώσεις ...
40Η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ Νέες συγκεντρώσεις ... from infolibre.gr
20182 ιουνίου 2018 αίθουσα σύνταξηςαφήστε ένα σχόλιο για το νικη στην απεργια πεινασ: Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει…

Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας.

Νικη στην απεργια πεινασ του. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ.

Κάθε φορά που κάποιος πολιτικός κρατούμενος ξεκινούσε μια απεργία πείνας, υπήρχε μια σχετική βεβαιότητα ότι η αστική δημοκρατία δε θα μπορούσε να αντέξει τη θανάτωσή του. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας.

ΔΕΘ 2020 12/9 Δυναμικό και μαζικό ΌΧΙ στη συντριβή της ...
ΔΕΘ 2020 12/9 Δυναμικό και μαζικό ΌΧΙ στη συντριβή της ... from infolibre.gr
Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». 20182 ιουνίου 2018 αίθουσα σύνταξηςαφήστε ένα σχόλιο για το νικη στην απεργια πεινασ: Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους.

Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη».

Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… Οι γιατροί του δημήτρη κουφοντίνα καταγγέλλουν πως δεν τους παρέχεται σχετική άδεια να τον δουν και κάνουν λόγο για «κίνδυνο να. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα.

Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Συγκέντρωση υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο Σύνταγμα - CNN.gr
Συγκέντρωση υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο Σύνταγμα - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Νικη στην απεργια πεινασ του. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ.

Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα.

Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Οι γιατροί του δημήτρη κουφοντίνα καταγγέλλουν πως δεν τους παρέχεται σχετική άδεια να τον δουν και κάνουν λόγο για «κίνδυνο να. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα.

Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας απεργια. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι…